O nas

ZAČETKI

Podjetje MIEL INŽENIRING d.o.o. je na trgu prisotno že dvajset let. Začetki segajo v leto 1990, ko je ustanovitelj podjetja, Milan JERAM začutil priložnost, da na trgu ponudi nekaj novega, boljšega. Začetki so bili entuzijastični, vendar pa je predano in kvalitetno delo ter kvalitetna OMRON oprema omogočala razvoj in obstoj podjetja na trgu.


Leto 2002 je bilo za MIEL prelomno leto, saj se je zaradi kvalitetnejše storitve del podjetja posvetil samo dejavnosti inženiringa. Glavnina aplikacij in sistemskih rešitev temelji na OMRON opremi. V MIEL Inženiringu ves čas sledimo motu našega ustanovitelja in sicer: »vsaka stranka je pomembna«

 

DANES

Izvajamo najrazličnejše aplikacije na vseh področjih industrijske avtomatizacije in ostalih inteligentnih aplikacijah. Poseben poudarek je na sistemih, ki so ekološko sprejemljivi. Uporabljamo krmilno opremo OMRON, SIEMENS, ABB in druge. Pri delu se naslanjamo na bogate lastne izkušnje. Pri snovanju rešitev vedno vključujemo tudi naročnika pri razvoju aplikacij. Naročnik je tisti, ki bo z aplikacijo živel in delal, zato mora biti vključen od samega začetka, do uspešno izvedenega projekta.


 Ponujamo kvalitetne inovativne rešitve od idejne zasnove, projektiranja, izvedb in tudi vzdrževanja elementov in sistemov. Dosegljivi smo praktično 24 ur na dan. Za nas noben izziv ni prevelik, vsak problem je s pravilnim pristopom rešljiv. Mi vemo kako.

 

VIZIJA

Olajšati delo in povečati kvaliteto življenja je bistvenega pomena, ker to pomeni tudi izboljšanje kvalitete in s tem konkurenčnejše produkte. Pri tem pa nikoli ne zanemarjamo dejstva, da posel teče samo, če sta tako investitor in izvajalec zadovoljna. Nikoli ne zapuščamo objektov brez dokončanih del, saj je za nas zadovoljen uporabnik vreden več kot zlato. To nam uspeva samo ob doslednem spoštovanju naših poslovnih načel.