ENERGETIKA

Vsak kW šteje, če ga le znamo pravilno izkoristiti. In to je naša poglavitna prednost, saj z roko v roki z investitorjem vedno poiščemo in najdemo najprimernejšo rešitev.

LOGISTIKA

Obvladujemo opremo za pretovor skladiščenje in manipulacijo s sipkimi tovori, kot tudi s tekočinami. Pa naj si bo to industrijsko blago, surovine, rude, ali tekoče blago široke potrošnje kot so nafta in njeni derivati.

PROCESNO VODENJE

Imamo bogate izkušnje na področju učinkovitega obvladovanja in vodenja sistemov za proizvodnjo elementov za avtomobilsko industrijo, belo tehniko in ostale vrste produkcije.

EKOLOGIJA

V zadnjih nekaj letih smo do dobra razvili učinkovit enostaven in obvladljiv sistem za daljinsko spremljanje delovanja kanalizacijskih objektov.

ENERGETSKI SISTEMI

Izvajamo projektiranje, izgradnjo, upravljanje in vzdrževanje biomasnih, plinskih in drugih energetskih sistemov.

VZDRŽEVANJE

Vsak odgovoren gospodar se zaveda, da je vsak sistem ki je zgrajen potrebno vzdrževati. Naj si bodo to obdobni redni servisi ali pa intervencijsko vzdrževanje. Imamo ekipo ljudi, katera je pripravljena na izvajanje posegov 24/7 čez celo leto.

Preberi več

VIZIJA

Izvajamo najrazličnejše aplikacije na vseh področjih industrijske avtomatizacije in ostalih inteligentnih aplikacijah. Poseben poudarek je na sistemih, ki so ekološko sprejemljivi. Uporabljamo krmilno opremo OMRON, SIEMENS, ABB in druge. Pri delu se naslanjamo na bogate lastne izkušnje.

NAŠE VREDNOTE

Odgovornost
Strokovnost
Organiziranost
Izkušenost
Preudarnost
Poštenost

INTEGRIRAMO SISTEME ZA:

Siemens Omron abb